Porseleinen facings bij ProSmile

Wilt u uw glimlach verbeteren met porseleinen facings? Dan bent u bij ProSmile aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van porseleinen facings van hoge kwaliteit, met een natuurlijke uitstraling.

Wat zijn porseleinen facings?

Porseleinen facings zijn dunne, op maat gemaakte schaaltjes die op de voorkant van uw tanden worden geplakt. Ze kunnen de vorm, kleur, grootte en stand van uw tanden veranderen en zo uw glimlach mooier maken. Porseleinen facings kunnen gebruikt worden om:

– Verkleurde of gevlekte tanden te verbergen
– Afgebroken, gescheurde of scheve tanden te herstellen
– Tussenruimtes tussen tanden op te vullen
– Kleine correcties aan het gebit te maken

Wat zijn de voordelen van porseleinen facings?

Porseleinen facings hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten facings, zoals composiet facings. Porseleinen facings zijn:

– Sterk en duurzaam: Porseleinen facings kunnen levenslang meegaan met de juiste verzorging.
– Natuurlijk en esthetisch: Porseleinen facings hebben een glans en transparantie die lijken op die van natuurlijke tanden. U kunt ook de kleur van uw facings kiezen die het beste bij uw tanden past.
– Vlekbestendig: Porseleinen facings zijn niet gevoelig voor verkleuring door koffie, thee, wijn of andere voedingsmiddelen. U kunt dus genieten van uw favoriete drankjes zonder u zorgen te maken over uw facings.
– Minimaal invasief: Porseleinen facings vereisen slechts een kleine aanpassing van uw tanden. Er wordt slechts een dun laagje van uw tandglazuur verwijderd om ruimte te maken voor de facings. Dit is meestal een pijnloze en onomkeerbare procedure.
– Comfortabel om te dragen: Porseleinen facings irriteren uw tandvlees of zachte weefsels in uw mond niet. Ze voelen aan als uw eigen tanden en u kunt er normaal mee eten en praten.

Wat zijn de kosten van porseleinen facings?

De kosten van porseleinen facings variëren afhankelijk van het aantal facings dat u nodig heeft, de complexiteit van de behandeling, de kwaliteit van het materiaal en de ervaring van de tandarts. Houd er rekening mee dat porseleinen facings meestal niet worden vergoed door de zorgverzekering, omdat ze worden beschouwd als een cosmetische ingreep. U kunt echter wel informeren naar de mogelijkheden voor een betalingsregeling of een financieringsplan bij uw tandarts.

Hoe verloopt de behandeling met porseleinen facings?

De behandeling met porseleinen facings bestaat uit drie stappen:

– Eerste consult: Tijdens het eerste consult bespreekt u uw wensen en verwachtingen met uw tandarts. Uw tandarts zal uw gebit onderzoeken en beoordelen of u geschikt bent voor porseleinen facings. Uw tandarts zal ook een kleurstaal gebruiken om de juiste tint voor uw facings te bepalen. U kunt ook vragen stellen over de behandeling, de kosten en de nazorg.
– Voorbereiding: Tijdens de voorbereiding zal uw tandarts een dun laagje van uw tandglazuur afslijpen om ruimte te maken voor de facings. Dit gebeurt meestal onder lokale verdoving. Uw tandarts zal ook een afdruk van uw tanden maken en deze naar een tandtechnisch laboratorium sturen, waar uw porseleinen facings worden gemaakt. U krijgt tijdelijke facings om uw tanden te beschermen tot de definitieve facings klaar zijn.
– Plaatsing: Tijdens de plaatsing zal uw tandarts de tijdelijke facings verwijderen en uw tanden schoonmaken. Uw tandarts zal de porseleinen facings passen en eventueel bijwerken. Als u tevreden bent met het resultaat, zal uw tandarts de facings permanent op uw tanden bevestigen met een speciale lijm. Uw tandarts zal de facings nog een keer controleren en polijsten.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wacht niet langer en maak uw glimlach mooier met porseleinen facings. U zult versteld staan van het verschil dat porseleinen facings kunnen maken voor uw zelfvertrouwen en uitstraling. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Wij zijn uw ProSmile en wij zijn hier om u te helpen. 😊